уторак, 25. децембар 2018.

Новогодишњи вашар


"Ученике IV4, учитељице Биљане Бајчетић, ни веома хладно време и снег нису спречили у реализацији новогодишњег вашара.
Изашли су на пијацу, пронашли слободан простор, поставили своје рукотворине и стрпљиво чекали купце. На тезги је било новогодишњих украса, торби направљених од пластичних кеса... Били су прави продавци, нудили су своје производе, разговарали са купцима. Продаја је била веома успешна. У веома кратком року све су продали.
Веома лепа, празнична атмосфера на новогодишњем вашару је последица циља који су ученици у договору с родитељима поставили себи на почетку припрема за новогодишњи вашар – новац добијен продајом употребиће да дају финансијску подршку ученицима којима је потребна за одлазак у школу у природи.
Након вашара, док су у учионици пили чај, ученици су били пуни задовољства које су осетили јер су сопственим залагањем, кроз игру учинили добру ствар и научили колико је важно пружити подршку  другом.
Ова акција не би имала овакав успех да није било огромне подршке родитеља, бака, дека у припреми и самој реализацији вашара.   IV4 им се захваљује, као и свим људима који су куповином подржали ову акцију."


Нема коментара:

Постави коментар