понедељак, 24. октобар 2016.

Наша школа срце има

"У  четвртак, 20.10.2016.године, у одељењу II4 je oдржан интегративни тематски дан „Наша школа срце има“. У гостима су им били ученици I4.
Поред учитељице II4, Биљане Бајчетић, аутори интегративног наставног дана су  Вера Џувер, учитељица I4  и Марија Мандић, персонални асистент.
Ученици су усвајали наставне садржаје кроз низ међусобно повезаних активности. Поновили су и проширили стечена знања о школи, школским празницима и правилима понашања; оспособљавали се да самостално говоре о некој теми; развијали говорну културу; развијали способност за извођење музике; неговали пријатељске и другарске односе.
Након наставног дана, активности су настављене.Ученици су шетајући до школске згаде у Старом Сивцу, утврдити знања о правилима понашања у саобраћају, саобраћајним знаковима и опасностима.
Придружили су се другарима из осталих одељења ученика од I дo IV разреда. Одгледали су едукативну представу „ Другарство нема цену“ и учествовали у едукативним играма.
На крају дана су ученици I4 и II4 међусобно разменили папирна срца, која су дан раније направили, у знак стеченог другарства које ће наставити да негују."
preuzeto sa OŠ "20. oktobar"

Нема коментара:

Постави коментар